3 bedste TikTok tips og tricks [2020 guide]

Med over 750 millioner brugere, er TikTok nu så populært, at selv Kylie Jenner danser med! Læs med her, hvor vi giver dig de 3 bedste måder til hvordan du kan opnå flere følgere.

Helt ligesom på Instagram, er der nogle TikTok-stjerner der er så hypede, at de tjener flere millioner hver gang de poster – men husk på, alle er startet et sted!

Hvis du er den fødte dancing-queen, eller bare synes TikTok er mega sjovt, har vi herunder samlet de 3 bedste tips, som kan tage din TikTok profil til det næste niveau. Gør du dette kombineret med brugen af Autolikes, vil du opleve en unik fremgang!

Vær dig selv!

En god idé er at skille sig lidt ud fra mængden, og prøve noget helt nyt. Kan du f.eks. spille et instrument? Har du en helt crazy stil? Det handler virkelig om at være kreativ. Prøv f.eks. at start dit eget hashtag! Kun fantasien sætter grænser.

Høj videokvalitet

Det her tip er vigtigt! Folk elsker det æstetiske i videoer af god kvalitet. Du behøver slet ikke et dyrt kamera (smartphone er super), men tænk over baggrunden og de omgivelser du optager videoen i. Lys er nøglen! Stil dig gerne så lyset rammer dig forfra (billeder og videoer bliver meget sjældent gode, hvis lyset skinner direkte ind i linsen). Du kender det helt sikkert selv fra Youtube, folk vil se det i HD!

Vær til stede på flere sociale platforme

Samtlige af TikTok stjernerne har både Instagram og YouTube kontoer, og er ofte aktive flere steder ad gangen, og årsagen giver mening!

Ved at være aktiv på forskellige platforme, kan du nemlig dele dit indhold til et bredere publikum. Føj f.eks. din TikTok til din Instagram bio og post nogle teasere af dine videoer i din story. Har du mere end 10.000 followers på Instagram, kan du lave en link i din story, så man direkte kan swipe-up og komme ind på din TikTok profil. Har du ikke SWIPE-up funktionen, kan du lynhurtigt få den, ved at tilkøbe de followers du mangler for at ramme 10.000, hos den bedste danske udbyder: autolikes.dk

Vil du have den ultimative effekt, så anbefaler vi som et sidste råd, at bruge nogle TikTok services, så du nemmere kan få flere views, likes og followers. Mange followers og views, avler nemlig endnu flere followers og views, hvorfor det er så ekstremt populært at benytte sig af. Alle pakkerne finder du her:

Køb TikTok Views

Køb TikTok Likes

Køb TikTok Followers

God fornøjelse og husk at skriv tak når du lige om lidt er en international TikTok-star 😉

2020-05-09T03:28:34+00:00